Beveiliger Alkmaar

Beveiliger Alkmaar

Heeft u een evenement of bedrijf welke een beveiliger nodig heeft in Alkmaar of daarbuiten? Bel dan ons, Compleet Security, om een beveiliger in te huren. Wij hebben beveiligers in huis die ervoor zorgen dat bezoekers zich welkom en veilig voelen, dat is waar wij voor staan. Neem snel contact met ons op.

Wij houden alles in de gaten

De beveiliger is er om een zorg voor u uit handen te nemen. Denk hierbij aan concerten, events, media, VIP gedeeltes, Horeca, support, schoolfeesten en andere locaties. Dit is een gastheer of gastvrouw die dient als een buffer tussen commerciële belangen en de hulpdiensten. Voor de horeca is het vaak verplicht om beveiliging te hebben. Deze zorg nemen wij graag voor u uit handen. Dit is veiliger en er zijn daardoor minder problemen. Onze beveiliger let op zaken zoals, drugs en drankgebruik, conflicten en andere gevaarlijke situaties. Elk weekend zetten wij veel mensen in voor horecagelegenheden, maar ook regelmatig voor feesten. Wij werken met ons Compleet en Flexibel concept. Dit betekent dat wij de inzet in real-time aanpassen. Mocht er een grote opkomst zijn dan verwacht, schakelen wij meer mensen bij. Zo bespaart u op onnodige kosten.

Wij bieden een totaalpakket aan diensten op het gebied van veiligheid, beveiliging, publiekbegeleiding, verkeer stromen, brandveiligheid en overige servicediensten. U heeft contact met één persoon die alles voor u gaat regelen en u hoeft zelfs niet met allerlei verschillende bedrijven samen te werken. Gewoon alles netjes, snel en gemakkelijk op één adres. Wij beveiligen een groot aantal locaties in de provincies Noord en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Voor al onze opdrachtgevers kunnen wij natuurlijk ook de plannen en vergunningsaanvragen voor calamiteiten, verkeer en de volledige veiligheid uit handen nemen.

Vragen over beveiligers in Alkmaar

Wij horen graag waar u een extra beveiliger wilt gaan inzetten. Compleet Security is gespecialiseerd in evenementen- en horecabeveiliging, media-, sport- en zakelijke events.

Neem contact op via het online contactformulier op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-0030178 en u mag gerust een e-mail sturen naar info@compleetsecurity.nl onder vermelding van ‘beveiliger Alkmaar’. Wij beantwoorden graag al uw vragen.