Beveiliger Amsterdam

Beveiliger Amsterdam

Wij hebben mensen in dienst die bij uw bedrijf of evenement de beveiliging uit handen kunnen nemen? Bel ons, Compleet Security, om een beveiliger in te huren bij u in Amsterdam. Onze gastheren en gastvrouwen heten uw klanten op de juiste manier welkom. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

De-escalerend handelen

Onze beveiliger is een professional die juist handelt in elke situatie. Denk hierbij aan concerten, events, media, VIP gedeeltes, Horeca, support, schoolfeesten en andere locaties. De beveiliger of beveiligers staan klaar om commerciële belangen en de hulpdiensten in goede banen te leiden. Voor veel horecabedrijven in Amsterdam is het verplicht om beveiliging te hebben. Wij dragen deze verantwoordelijkheid voor uw onderneming. Onze beveiliger houdt drugs en drankgebruik in de gaten, maar ook conflicten en andere gevaarlijke situaties. Elke week zetten wij onze mensen in voor op locaties door heel Nederland. Wij hebben een Compleet en Flexibel concept. Dit betekent dat wij de inzet in real-time aanpassen. Wanneer er een grotere opkomst is dan verwacht, schakelen wij meer mensen bij. Dit bespaart u onnodige kosten.

Alle diensten bij één bedrijf

Onze diensten zijn op het gebied van veiligheid, beveiliging, publiekbegeleiding, verkeer stromen, brandveiligheid en overige servicediensten. Dit is een totaalpakket wij weinig bedrijven aan kunnen bieden. U heeft één contactpersoon die alles voor u gaat regelen. Zoals een beveiliger, EHBO-er, verkeersregelaars of een pinautomaat. Dus u hoeft niet met allerlei bedrijven samen te werken. Alles heeft u ondergebracht op één adres bij u in Amsterdam. Wij beveiligen een groot aantal locaties in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Voor al onze opdrachtgevers kunnen wij natuurlijk ook de plannen en vergunningsaanvragen voor calamiteiten, verkeer en de volledige veiligheid uit handen nemen.

Vragen? Neem contact op

Wij horen graag wat we voor u kunnen beteken, laat het ons gerust weten. Compleet Security is gespecialiseerd in evenementen- en horecabeveiliging, media-, sport- en zakelijke events.

Neem contact op via het online contactformulier op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-0030178 en u mag gerust een e-mail sturen naar info@compleetsecurity.nl onder vermelding van ‘beveiliger Amsterdam. Wij staan u graag te woord.