Beveiliger Den Helder

Beveiliger Den Helder

Wilt u graag een beveiliger voor de deur van uw evenement of onderneming? Bel ons, Compleet Security, om een beveiliger in te huren in Den Helder. Onze gastheer of gastvrouw neemt de taak op zich om uw bezoekers op de juiste manier te verwelkomen. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Een zorg uit handen nemen

De beveiliger is er om een belangrijke taak voor u uit handen te nemen. Dat kan tijdens concerten, events, media, VIP gedeeltes, Horeca, support, schoolfeesten en andere locaties. De beveiliger of beveiligers werken ook als een buffer tussen commerciële belangen en de hulpdiensten. Wij regelen dit allemaal voor uw onderneming of evenement in Den Helder. Dit geeft u rust en meer tijd voor andere zaken. Onze beveiliger let op activiteiten zoals drugs en drankgebruik, conflicten en andere gevaarlijke situaties. Wij zetten wekelijks weer veel mensen in bij klanten op locatie. Wij hebben een Compleet en Flexibel concept. Dit betekent dat wij de inzet in real-time aanpassen. Wanneer er een grotere opkomst is dan verwacht, schakelen wij meer mensen bij. Dit bespaart u onnodige kosten.

De totaalpartner in beveiligers te Den Helder

Ons totaalpakket op het gebied van veiligheid, beveiliging, publiekbegeleiding, verkeer stromen, brandveiligheid en overige servicediensten biedt voor u een praktische oplossing. U heeft contact met één persoon die alles voor u gaat regelen, zoals een beveiliger, EHBO-er, verkeersregelaars of een pinautomaat. U werkt alleen met ons samen voor al deze diensten. Alles netjes, snel en gemakkelijk op één adres bij u in Den Helder. Wij beveiligen meerdere locaties in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Voor al onze opdrachtgevers kunnen wij natuurlijk ook de plannen en vergunningsaanvragen voor calamiteiten, verkeer en de volledige veiligheid uit handen nemen.

Bel ons snel

Laat ons weten wat we voor u mogen betekenen. Compleet Security is gespecialiseerd in evenementen- en horecabeveiliging, media-, sport- en zakelijke events.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0030178 en u mag gerust een e-mail sturen naar info@compleetsecurity.nl onder vermelding van ‘beveiliger Den Helder’. Ook kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij zijn benieuwd voor welk event u een beveiliger nodig heeft.