Beveiliger Hoorn

Beveiliger Hoorn

Zoekt u een gastheer of gastvrouw die ervoor zorgt dat uw bezoekers zich welkom voelen?

Bel dan ons, Compleet Security, om een beveiliger in te huren voor uw evenement of bedrijf in Hoorn. Onze mensen handelen altijd de-escalerend en weten hoe ze elke situatie moeten benaderen. Neem snel contact met ons op.

Een beveiliger bij u op locatie

Wij zorgen ervoor dat er bij u op locatie een beveiliger komt te staan. Denk hierbij aan concerten, events, media, VIP gedeeltes, Horeca, support, schoolfeesten en andere locaties. Dit is een gastheer of gastvrouw die zorgt voor de veiligheid, maar ook gasten verwelkomt en mensen de juiste beleving geeft. Ze dienen ook als buffer tussen commerciële belangen en de hulpdiensten. Voor de horeca is het vaak verplicht om beveiliging te hebben. Deze zorg nemen wij over van u. Dit voorkomt problemen. Onze beveiliger let op zaken zoals, drugs en drankgebruik, conflicten en andere gevaarlijke situaties. Wekelijks zetten wij mensen in op diverse locaties door heel Nederland. Wij werken met ons Compleet en Flexibel concept. Dit betekent dat wij de inzet in real-time aanpassen. Mocht er een grotere opkomst zijn dan verwacht, schakelen wij meer mensen bij. Zo bespaart u op onnodige kosten.

Totaalpakket in beveiliging

Vanuit ons bedrijf bieden wij een totaalpakket aan diensten op het gebied van veiligheid, beveiliging, publiekbegeleiding, verkeer stromen, brandveiligheid en overige servicediensten. Bijvoorbeeld een beveiliger, EHBO-er, verkeersregelaars of een pinautomaat bij u in Hoorn. Dus u hoeft niet met verschillende bedrijven te werken. Alles zit onder hetzelfde dak op één adres. Wij beveiligen een groot aantal locaties in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Wij kunnen ook de plannen en vergunningsaanvragen voor calamiteiten, verkeer en de volledige veiligheid voor u uit handen nemen.

Wij horen graag van u

Heeft u een onderneming die een beveiliger nodig heeft in Hoorn en omgeving? Compleet Security is gespecialiseerd in evenementen- en horecabeveiliging, media-, sport- en zakelijke events.

Neem contact op via het online contactformulier op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-0030178 en u mag gerust een e-mail sturen naar info@compleetsecurity.nl onder vermelding van ‘beveiliger Hoorn’. Wij staan u graag te woord.