Beveiliger Purmerend

Beveiliger Purmerend

Wilt u graag een beveiliger voor de deur van uw evenement of onderneming in de regio Purmerend? Bel dan ons, Compleet Security, om een beveiliger in te huren. Onze mensen nemen de taak op zich om uw klanten op de juiste manier te verwelkomen. Wij horen graag van u.

Een zorg uit handen nemen

De gastheer of gastvrouw is er om een zorg voor u uit handen te nemen. Denk hierbij aan concerten, events, media, VIP gedeeltes, Horeca, support, schoolfeesten en andere locaties. De beveiliger of beveiligers zijn de buffer tussen commerciële belangen en de hulpdiensten. Voor de horeca is het vaak verplicht om beveiliging te hebben. Wij dragen deze verantwoordelijkheid voor uw onderneming. Dit geeft u rust en meer tijd voor andere zaken. Onze beveiliger let op activiteiten zoals drugs en drankgebruik, conflicten en andere gevaarlijke situaties. Elke week zetten wij weer veel mensen in voor onze diensten. Wij hebben een Compleet en Flexibel concept. Dit betekent dat wij de inzet in real-time aanpassen. Wanneer er een grotere opkomst is dan verwacht, schakelen wij meer mensen bij. Dit bespaart u onnodige kosten.

Alles onder één dak

Wij kunnen een totaalpakket aan diensten op het gebied van veiligheid, beveiliging, publiekbegeleiding, verkeer stromen, brandveiligheid en overige servicediensten aanbieden. U heeft contact met één persoon die alles voor u gaat regelen. Denk hierbij eens aan een beveiliger, EHBO, verkeersregelaars of een pinautomaat. Ook wel Crowd-management genoemd. Dus u hoeft niet met allerlei verschillende bedrijven te werken. Gewoon alles netjes, snel en gemakkelijk op één adres. Bovendien beveiligen wij een groot aantal locaties in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Voor al onze opdrachtgevers kunnen wij natuurlijk ook de plannen en vergunningsaanvragen voor calamiteiten, verkeer en de volledige veiligheid uit handen nemen.

Aanvragen beveiligers in Purmerend

Wij gaan graag met u in gesprek om tot een passend oplossing te komen. Compleet Security is gespecialiseerd in evenementen- en horecabeveiliging, media-, sport- en zakelijke events.

Neem contact op via het online contactformulier op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-0030178 en u mag gerust een e-mail sturen naar info@compleetsecurity.nl onder vermelding van ‘beveiliger Purmerend’. Wij helpen u graag verder.