Brandwacht huren Alkmaar

Brandwacht huren Alkmaar

Staat er een evenement op de planning bij u in Alkmaar? Bel ons, Compleet Security, om een brandwacht in te huren. De brandwacht neemt een zorg voor u uit handen. Dan kunt u zich gewoon focussen op het organiseren van het evenement. Onze brandwacht staat te allen tijde voor u klaar.

Wij houden alles in de gaten

Onze brandwacht is er om een zorg voor u uit handen te nemen. Elk evenement heeft namelijk mensen nodig die alle soorten brandgevaar in de gaten houden. Onze mensen weten precies hoe ze moeten handelen in het geval van brand tijdens uw evenement in Alkmaar. Daarbij hoort ook een evacuatieplan. Dit wordt door de brandwacht gecoördineerd en in goede banen geleid. Ze controleren alle attributen zoals, de gasflessen en nooduitgangen. Daarom huren bedrijven en organisaties ons in. Een grote zorg die wij graag voor u uit handen nemen. Wij zijn een eigentijds, vooruitziend en meedenkend beveiligingsbedrijf en werken landelijk. Ons motto is: “Waar gastheerschap en sfeerbeheer telt!’’.

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket aan diensten, namelijk:

  • Veiligheid,
  • Beveiliging,
  • Publiekbegeleiding,
  • Verkeer stromen,
  • Brandveiligheid en
  • Overige service diensten.

Alles onder één dak

U heeft contact met één persoon die alles voor u gaat regelen. Denk hierbij eens aan beveiliging, EHBO, verkeersregelaars of een pinautomaat. Dit noemen ze ook wel Crowd-management. Dus u hoeft niet met allerlei verschillende bedrijven samen te werken. Alles zit netjes, snel en gemakkelijk op één adres. Wij beveiligen een groot aantal locaties in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Voor al onze opdrachtgeverskunnen wij natuurlijk ook de plannen en vergunningsaanvragen voor calamiteiten, verkeer en de volledige veiligheid uit handen nemen.

Brandwacht inhuren

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, gaan wij de locatie in Alkmaar eerst bekijken. Hierdoor weten wij precies wat er nodig is en wat er van ons wordt verwacht. Daarna krijgt u een offerte om bijvoorbeeld brandwacht in te huren. Zodra deze akkoord is doen wij een briefing met onze beveiligers. Compleet Security is gespecialiseerd in evenementen- en horecabeveiliging, media-, sport- en zakelijke events.

Neem contact op via het online contactformulier op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-0030178 en u mag gerust een e-mail sturen naar info@compleetsecurity.nl onder vermelding van ‘brandwacht huren Alkmaar’. Wij helpen u graag verder.