Brandwacht huren Amsterdam

Brandwacht huren Amsterdam

Wilt u graag brandwacht huren bij u in Amsterdam? Bel dan ons, Compleet Security, voor diensten zoals beveiliging en veiligheid. De brandwacht neemt een zorg voor u uit handen. Dan kunt u zich gewoon focussen op het organiseren van het evenement. Onze brandwacht staat voor u klaar.

Wij zijn er voor uw evenement

Onze brandwacht is er om een zorg voor u uit handen te nemen. Alle evenementen hebben de diensten nodig die wij kunnen leveren. Waaronder het inhuren van brandwacht. Zij weten wat er gebeurt tijdens noodsituaties en handelen op de juiste wijze mocht het nodig zijn. Het evacuatieplan is voor al onze werknemers duidelijk en word tijdens de briefing doorgenomen. Ze zullen alles in goede banen leiden. Daarvoor worden wij door bedrijven ingehuurd en nemen wij graag uit handen. Wij zijn een eigentijds, vooruitziend en meedenkend beveiligingsbedrijf en werken landelijk. Ons motto is: “Waar gastheerschap en sfeerbeheer telt!”.

Wij bieden een totaalpakket aan diensten op veiligheid, beveiliging, publiekbegeleiding, verkeer stromen, brandveiligheid en overige service diensten aan. Eén contactpersoon die alles voor u regelt. Zoals de beveiliging, EHBO-ers, verkeersregelaars of een pinautomaat. Ook wel bekend als Crowd-management. Dus u hoeft niet met allerlei verschillende bedrijven samen te werken. Van beveiliging tot brandwacht huren in Amsterdam, alles vindt u onder één dak. Wij beveiligen een groot aantal locaties in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Voor al onze opdrachtgevers kunnen wij natuurlijk ook de plannen en vergunningsaanvragen voor calamiteiten, verkeer en de volledige veiligheid uit handen nemen.

Contact opnemen

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij naar Amsterdam om alles in kaart te brengen. Hierdoor weten wij precies wat er nodig is en wat er van ons wordt verwacht. Daarna krijgt u een offerte van ons om bijvoorbeeld brandwacht huren. Zodra deze akkoord is doen wij een briefing met onze beveiligers. Compleet Security is gespecialiseerd in evenementen- en horecabeveiliging, media-, sport- en zakelijke events.

Neem contact op via het online contactformulier op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-0030178 en u mag gerust een e-mail sturen naar info@compleetsecurity.nl onder vermelding van ‘brandwacht huren Amsterdam. Wij helpen u graag verder.