Brandwacht huren Den Helder

Brandwacht huren Den Helder

Wilt u een brandwacht huren in Den Helder? Bel dan ons, Compleet Security, om u daarbij te helpen. De brandwacht neemt een zorg voor u uit handen. Dan kunt u zich gewoon focussen op het organiseren van het evenement. Wij staan voor u klaar.

De brandwacht helpt u

Wanneer u een brandwacht inhuurt nemen zij een zorg voor u uit handen. Elk evenement moet namelijk de brandveiligheid op orde hebben. Wij zorgen ervoor dat dit goed geregeld is. Ook in noodsituaties. Wanneer het evacuatieplan uitgevoerd moeten worden weet de brandwacht precies hoe dit moet gebeuren. Ze controleren de attributen zoals, gasflessen en nooduitgangen. Dat is één van de reden, waarom bedrijven en organisaties onze brandwacht in huren te Den Helder. Wij nemen graag deze grote zorg uit uw handen. Wij zijn een eigentijds, vooruitziend en meedenkend beveiligingsbedrijf en werken landelijk.

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket aan diensten op veiligheid, beveiliging, publiekbegeleiding, verkeer stromen, brandveiligheid en overige service diensten. U heeft contact met één persoon die alles voor u gaat regelen. Denk hierbij eens aan beveiligers, EHBO-ers, verkeersregelaars of pinautomaten. Dus u hoeft niet met verschillende bedrijven te werken. Bij ons kiest u voor een bedrijf waar alles onder één dak zit. Wij beveiligen een groot aantal locaties in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Voor al onze opdrachtgevers kunnen wij natuurlijk ook de plannen en vergunningsaanvragen voor calamiteiten, verkeer en de volledige veiligheid uit handen nemen.

Neem contact op

Wij komen graag bij u in Den Helder of daarbuiten een kijkje nemen. Wij brengen dan alles in kaart en weten we wat er van ons wordt verwacht. Daarna krijgt u een offerte van ons om brandwachters in te huren in Den Helder. Zodra deze akkoord is doen wij een briefing. Compleet Security is gespecialiseerd in evenementen- en horecabeveiliging, media-, sport- en zakelijke events. Ons motto is: “Waar gastheerschap en sfeerbeheer telt!”.

Neem contact op via het online contactformulier op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-0030178 en u mag gerust een e-mail sturen naar info@compleetsecurity.nl onder vermelding van ‘brandwacht huren Den Helder. Wij helpen u graag verder.