Brandwacht huren Hoorn

Brandwacht huren Hoorn

Heeft u een brandwacht nodig in Hoorn? Bel ons, Compleet Security, om een brandwacht in te huren. Zij nemen deze belangrijke taak van u over en werken op een professionele manier. Dat is voor u weer een zorg minder en meer tijd en aandacht voor andere zaken. Wij horen graag van u.

Wij houden alles in de gaten

Wanneer u onze brandwacht gaat inhuren voor uw evenement in Hoorn, nemen zij dit belangrijke onderdelen uit handen. Dit is een belangrijk onderdeel van elke evenement. Niemand wil dat er brand ontstaat, maar daar moet u wel op voorbereid zijn. Onze mensen hebben de ervaring en kennis in huis om juist te handelen bij problemen. Ook wanneer een evacuatieplan uitgevoerd moet worden, nemen zij deze taak van u over. De gasflessen en brandblusser moeten gecontroleerd worden en in de gaten worden gehouden. Daarvoor zijn wij ter plaatse. Wij zijn een eigentijds, vooruitziend en meedenkend beveiligingsbedrijf en werken landelijk. Ons motto is: “Waar gastheerschap en sfeerbeheer telt!”.

De bedrijven en organisaties waarmee wij samenwerken doen dat mede doordat wij een totaalpakket aanbieden. Voor onze diensten zoals veiligheid, beveiliging, publiekbegeleiding, verkeer stromen, brandveiligheid en overige service diensten heeft u één adres en hoeft u niet met meerdere partners contact te hebben. U kunt bij ons onder andere terecht voor beveiliging, EHBO, verkeersregelaars of een pinautomaat. Alles voor uw evenement in Hoorn onder één dak. Wij beveiligen een groot aantal locaties in de provincies Noord en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Het regelen van vergunningaanvragen en plannen voor calamiteit en verkeer zijn voor ons geen enkel probleem.

De locatie bekijken

Wij bekijken altijd eerst de locatie waar het evenement moet plaats gaan vinden. Daarna krijgt u een offerte van ons. Als u akkoord gaat en brandwacht wilt huren, zetten wij alles in gang. Denk hierbij aan een briefing met alle werknemers. Compleet Security is gespecialiseerd in evenementen- en horecabeveiliging, media-, sport- en zakelijke events.

Neem contact op via het online contactformulier op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-0030178 en u mag gerust een e-mail sturen naar info@compleetsecurity.nl onder vermelding van ‘brandwacht huren Hoorn. Wij helpen u graag verder.