Brandwacht huren Purmerend

Brandwacht huren Purmerend

Wilt u een brandwacht huren voor uw evenement in Purmerend? Neem dan contact op met ons, Compleet Security, wij nemen alles voor u uit handen. Dan kunt u zich focussen op het organiseren van uw evenement. Onze brandwacht houdt alles in de gaten en heeft ook in noodsituaties een plan om alles in goede banen te leiden.

Uw partner tijdens evenementen

De brandwacht neemt een belangrijke taak voor u uit handen in Purmerend. Vooral wanneer er geen brandalarmen zijn, zoals bij een buiten evenement, is de brandwacht er om alles in de gaten te houden. Zij weten precies wat er gecontroleerd moet worden en wat er in geval van problemen gebeurt moet worden. Vooraf wordt er een evacuatieplan gemaakt. Wanneer dit plan uitgevoerd moet worden coördineert de brandwacht dit ook allemaal. De brandblussers en gasflessen worden door hun gecontroleerd en in de gaten gehouden. Wij zijn een eigentijds, vooruitziend en meedenkend beveiligingsbedrijf en zijn door heel Nederland actief. Met name in de provincies Noord en Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland hebben wij veel klanten waarvoor wij de beveiliging in handen hebben.

Totaalpakket

Mensen vinden het prettig dat wij een totaalpakket kunnen aanbieden. Zo hoeven ze niet met meerdere bedrijven te werken. Bij ons krijgt u één contactpersoon, dit is uw aanspreekpunt binnen het bedrijf voor diensten op veiligheid, beveiliging, publiekbegeleiding, verkeer stromen, brandveiligheid en overige service diensten. Wat wij nog meer doen? Denk hierbij aan EHBO, beveiliging, het verkeer regelen of een pinautomaat laten plaatsen. Voor al onze opdrachtgevers kunnen wij natuurlijk ook de plannen en vergunningsaanvragen voor calamiteiten, verkeer en de volledige veiligheid uit handen nemen. Ons motto is: “Waar gastheerschap en sfeerbeheer telt!”.

Offerte aanvragen

Wat wij als eerste doen, nadat u contact heeft opgenomen, is de locatie in Purmerend bekijken. Dan weten wij precies wat er moet gebeuren voor- en tijdens het evenement. Na afloopt ontvangt u een offerte. Wanneer u het daarmee eens bent gaan wij voor u aan de slag. Onze mensen krijgen een briefing en er wordt een plan van aanpak gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in evenementen- en horecabeveiliging, media-, sport- en zakelijke events.

Neem contact op via het online contactformulier op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-0030178 en u mag gerust een e-mail sturen naar info@compleetsecurity.nl onder vermelding van ‘brandwacht huren Purmerend’. Wij helpen u graag verder.