Brandwachten & EHBO

Compleet Security levert brandwachten & EHBO’ers, als onderdeel van de volledige beveiliging. Het is van belang te zorgen voor alle aspecten van veiligheid, waartoe ook brandveiligheid en ongevallenopvang behoren. De brandwachten & EHBO’ers van Compleet zijn professioneel opgeleide krachten, met de meest recente certificeringen. Zij maken de beveiliging van een uitgaansavond of evenement compleet.

Brandwachten zorgen voor het goed in de gaten houden van alle soorten brandgevaar en het op ieder gewenst moment direct voor handen zijn van de benodigde blusmiddelen. Zij zijn diegenen die in actie komen wanneer er brand is en weten met een koel hoofd snel de juiste acties te ondernemen. Zoals het op tijd waarschuwen van de juiste hulp terwijl zij ondertussen de brand controleren. Zo voldoet het evenement aan de veiligheidseisen en zorgt voor een veilige omgeving voor zowel bezoekers als personeel.

Daarnaast levert Compleet Security professionele EHBO’ers. Zij zijn specialisten en opgeleid volgens de laatste normen. Zij zijn tijdens een evenement als ook tijdens een uitgaansavond inzetbaar. Juist wanneer iedere seconde telt, weten zij te handelen en hulp te organiseren. Hierdoor worden levens gered. Compleet levert EHBO’ers met extra specialisaties, waaronder uitgaansdrugs of drenkelingenreanimatie, voor bijvoorbeeld evenementen op of bij het water.