19th Ave New York, NY 95822, USA

Calamiteitenplan horeca

Calamiteitenplan voor uw veiligheid

Het calamiteitenplan voor de horeca is er voor de veiligheid van uw medewerkers, uw bezoekers en natuurlijk uzelf. Wij instrueren de verschillende personeelsleden die binnen de horeca of op uw evenement werkzaam zijn, zodat zij weten wat u van hen verwacht. Dit draagt enorm bij aan de veiligheid van uw bezoekers. Zodra zich een calamiteit voordoet zorgt u er samen met uw personeel voor dat uw bezoekers het terrein veilig kunnen verlaten, zonder dat er paniek uit zal breken.

Beschrijving van diverse rollen

Het calamiteitenplan maakt een essentieel onderdeel uit van het veiligheidsplan. We beschrijven nauwkeurig hoe een ieder dient te handelen, in een specifieke situatie. Hierbij speelt beveiliging een grote rol, maar ook de overige personeelsleden dienen goed op de hoogte te zijn van hoe te handelen binnen de horeca of op evenementen.

We beschrijven in het calamiteitenplan verschillende rollen, waardoor iedere medewerker precies weet wat er dient te gebeuren. Bovendien organiseren we jaarlijks een kosteloze training om het personeel nogmaals te instrueren, of de puntjes weer eens op de ā€˜iā€™ te zetten. Daarnaast zorgen we uiteraard voor een instructiebijeenkomst voorafgaand aan een festival of evenement, zodat het calamiteitenplan er altijd goed in zit.

<< Vorige pagina