Onze diensten

Onze beveiligers hebben ruime ervaring in het begeleiden van grote publieks- en bezoekersstromen. Ze houden overzicht, hebben een de-escalerende denkwijze & houding en zullen te allen tijde preventief handelen. De meesten hebben hun opleiding gevolgd binnen justitiële kringen en onze eigen trainer zorgt voor een regelmatige bijscholing. Onze mensen zijn hierom getraind op basis van de meest actuele juridische beveiligingsregels. En uiteraard volgens de meest recente certificeringen. Daarom zijn zij inzetbaar in vrijwel alle hedendaagse situaties die om een beveiliger vraagt.

Omdat Compleet staat voor kwaliteit leveren wij geen portiers, maar gastheren en gastvrouwen die niet alleen de veiligheid van uw gasten, personeel en locatie waarborgen, maar ook iedereen vriendelijk te woord staan, behulpzaam en inzetbaar zijn voor additionele taken als receptiewerkzaamheden, zoals in een hotel gedurende de nacht of een vriendelijke ontvangst aan de deur.

De vorm waarin de beveiliger voor een project aan het werk is, is naar gelang de wensen van de opdrachtgever in te vullen. Op de fiets, staand op een vaste locatie, in de auto, een vast teamlid of een groep beveiligers met eventueel honden. De beveiligingsdienst kan aangevuld worden tot een Compleet pakket die u support bij de organisatie, met bijvoorbeeld EHBO en brandwachten. Graag denken wij met u mee en delen onze ervaring, om de organisatie van het beveiligingsdilemma in al zijn facetten te ontzorgen. Dat is waar wij goed in zijn. De opdrachtgever bepaalt zelf hoeveel zij uit handen wil geven en op welke manier.

[trx_sc_title title_style=”extra” title_tag=”h5″ link_style=”default” title=”BEL MIJ TERUG.” description=”Wij bellen u terug wanneer het u uitkomt!”]

[trx_sc_icons type=”alter” align=”center” size=”medium” icons_animation=”” icons=”%5B%7B%22title%22%3A%22Bel%22%2C%22link%22%3A%22tel%3A0850030178%22%2C%22description%22%3A%22085%200030178%22%2C%22icon%22%3A%22icon-phone-1%22%7D%5D” title_style=”default”][trx_sc_layouts type=”popup” layout=”1418″ id=”popup_2″][/trx_sc_layouts][trx_sc_button type=”bordered” color_style=”link3″ new_window=”” icon_position=”left” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”#popup_2″ title=”BEL MIJ TERUG”]