Tour begeleiding / beveiliging

Organiseert u binnenkort een tour en bent u daarvoor op zoek naar beveiliging of begeleiding? Wij zorgen voor de beveiliging van artiesten en VIPs, maar richten ons daarnaast graag op de te bezoeken locatie. Wat zijn de risico’s waar u mee te maken krijgt en hoe kunnen we zorgen voor een optimaal veilige situatie? Dit zijn vragen waar we aan werken en waar we u vooraf zoveel mogelijk over vertellen. U kunt daardoor rekenen op een professionele beveiliging en begeleiding van bijvoorbeeld artiesten en de crew, maar natuurlijk ook de materialen waar u tijdens de tour gebruik van wenst te maken.

Dagdeel tot meerdere dagen

Maakt u tijdens een dagdeel een tour langs verschillende gemeenten of plaatsen? Wij kunnen u zowel tijdens een dagdeel, een volledige dag als een tour van meerdere dagen van dienst zijn met tour begeleiding en beveiliging. We gaan uit van uw specifieke wensen en stemmen de intensiteit van onze beveiliging en begeleiding daar graag op af. Wilt u nationaal of internationaal meerdere locaties aandoen en u in ieder geval geen zorgen maken over de veiligheid? Wij zorgen voor de juiste benadering en hebben een uitgebreide ervaring met deze vorm van begeleiding en beveiliging.

Mogelijkheden begeleiding en beveiliging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van tour begeleiding en beveiliging? We zorgen ervoor dat de artiest zich geen zorgen hoeft te maken over zijn of haar persoonlijke ruimte, maar we kunnen daarnaast zorgen voor een veilige aankomstlocatie. We nemen de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek met u door, zodat we u aan kunnen geven wat er mogelijk is en waar onze kracht ligt. Het is onze uitgebreide ervaring met tours die ervoor zorgt dat onze specialisten u hier uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.