Event Service

Event Service van Compleet biedt de professionele aanvullende diensten op de beveiliging van een evenement. Representatieve en gastvrije hostesses, gecertificeerde brandwachten, gespecialiseerde EHBO’ers en chauffeurs voor het vervoer van bezoekers zijn medewerkers die ervoor zorgen dat gasten zich welkom voelen. Dit werkt indirect een veilige situatie in de hand, en hiermee een succesvol evenement.

Verkeers- en publieksbegeleiding

We begeleiden zowel verkeers– als publieksstromen, bijvoorbeeld van en naar de parkeergelegenheid. Onze klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers voorzien bezoekers van de gewenste informatie en zijn enthousiast. Bezoekers worden gastvrij en met een glimlach geholpen.

Wanneer de publieksstromen dusdanig groot zijn, is een vooraf opgesteld plan voor een goede doorstroming essentieel om veiligheid te waarborgen. Ons crowd management team heeft veel ervaring. Wij stellen dat graag ten dienste van onze opdrachtgevers en adviseren een goed doordacht plan op te stellen, desgewenst met elkaar, om een zo veilig mogelijke situatie te creëren. Hierbij worden onder andere vluchtroutes, snelle toegang door hulpdiensten en grote publieksstromen die tegen elkaar in bewegen, meegenomen. Een goede voorbereiding is ten slotte het halve werk!

Kaartcontrole, EHBO en brandwachten

Wanneer Compleet de kaart- of toegangscontrole op zich neemt, zorgen onze medewerkers voor een gastvrije ontvangst van bezoekers. Hier wordt vanaf moment een de juiste toon gezet voor de rest van het evenement. Wanneer de eerste indruk positief en duidelijk is, draagt dat bij aan de veiligheid van alle bezoekers gedurende het evenement.

Onze goed opgeleide EHBO’ers staan uw bezoekers bij op medisch gebied. Bij verschillende medische klachten zorgen zij voor de eerste hulp en snelle opvolging door de tweede lijn. Hierdoor is de medische veiligheid van personeel en bezoekers zo goed als gegarandeerd.

Onze brandwachten houden zowel op als rondom het terrein de brandveiligheid in de gaten. Ontstaat er een probleem? Dan reageren zij snel en adequaat.

Hostess service evenementen

Compleet Security biedt met haar hostess service de dienst bezoekers professioneel en gastvrij te ontvangen en hen juist te informeren. Onze hostesses zijn representatief en hebben een vriendelijke uitstraling.

Evenementen vervoer

Compleet Security biedt de mogelijkheid evenementenvervoer toe te voegen, om opdrachtgevers en evenementenbezoekers zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Evenementenvervoer zorgt ervoor dat bezoekers eenvoudig naar een evenement af kunnen reizen en na afloop weer veilig huiswaarts keren. De verkeersstromen rondom het evenement worden ontlast, terwijl het evenement een extra service biedt aan zijn bezoekers dat tevens meer veiligheid op de weg creëert. Compleet werkt samen met een ervaren en professionele busmaatschappij, waarbij al tijdens het vervoer sfeerbeheer een rol speelt.