Crowd Management

Compleet Security is gespecialiseerd in het begeleiden van publieksstromen. Met jaren ervaring weten wij hoe de publieksveiligheid en gastvrijheid tijdens een festival, evenement of concert gegarandeerd blijft. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers graag bij het opstellen van diverse veiligheidsplannen, waaronder, wanneer gewenst, een plan voor crowd management.

Graag nemen we een adviserende rol binnen de bespreking over het begeleiden van publiek. Denk aan informatieverstrekking, parkeerbeheer of publieksstromen. Als dit gewenst wordt, kunnen wij ook een concreet plan opstellen en eventueel uitvoeren, inclusief het leveren van de bijbehorende mensen en hulpmiddelen.

Het gaat hierbij bijvoorbeeld om een:

Wij kijken altijd vanuit de ogen van de bezoeker, bijvoorbeeld naar de bereikbaarheid en parkeergelegenheden tijdens een evenement. Op deze manier wordt de toegang tot een evenement zo logisch en overzichtelijk mogelijk. Dit komt uiteindelijk ook de veiligheid ten goede.

Crowd Management gaat over grote publieksstromen. Het gaat over de voorbereiding op crowd control tijdens het evenement zelf. De beveiliging voor het beperken van ongewenst groepsgedrag kan ondersteund worden door het opstellen van camera’s. De beelden worden vanuit een communicatiepost live bekeken, zodat tijdig ingesprongen kan worden. Ook in geval van calamiteiten op het gebied van EHBO of als een extra oog op de parkeerplaatsen.