19th Ave New York, NY 95822, USA

Horeca beveiliging in Noord Holland

Compleet Security heeft haar roots liggen in Noord-Holland, waar u onder andere gebruik kunt maken van onze horeca beveiliging. Wij zijn vanuit onze locatie uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van veiligheid, met een landelijk klantenbestand. Onze hoofdvestiging zit nog altijd in Heerhugowaard, waardoor we u met de horeca beveiliging in Noord-Holland uitstekend van dienst kunnen zijn. Waar Bovenkarspel en Wervershoof ooit het begin vormden, zijn we nu door heel de provincie en daar buiten actief.

Horeca, straatfeesten en de kermis

De horeca beveiliging in Noord-Holland heeft niet alleen betrekking op de verschillende gelegenheden in steden als AmsterdamAmstelveenHaarlemHoornHilversumHoofddorpEnkhuizen en Schagen, we kunnen u daarnaast van dienst zijn tijdens de West Friese kermissen. Het zijn de meest gezellige dagen voor een ieder die boven Purmerend woont, waar we graag onze bijdrage aan leveren. Bovendien hebben we veel ervaring met straatfeesten, waardoor we de horeca beveiliging in Noord-Holland op een aantal verschillende manieren voor u vorm kunnen geven.

Gastheerschap en sfeerbeheer in Noord-Holland

We hebben bovendien veel ervaring met horeca beveiliging in Hilversum, een plaats die de laatste tijd nog wel eens negatief in het nieuws was. De locatie waarvoor we werken werd onlangs uitgeroepen tot ‘veiligste uitgaansgelegenheid in de regio’, iets waar we gepast trots op zijn. Dankzij ons motto ‘waar gastheerschap en sfeerbeheer telt’ zorgen we voor een goede interactie met de bezoekers. Horeca beveiliging in Noord-Holland bestaat wat dat betreft uit veel meer dan alleen de daadwerkelijke toegangscontrole of de beveiliging.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, of vanuit Noord-Holland contact met ons opnemen? Wij horen graag van u, of komen bij u langs voor een eerste gesprek.