19th Ave New York, NY 95822, USA

Media events beveiliging

Compleet Event & Media beveiliging hebben we ons in de afgelopen jaren wel bewezen. Voor veel productie maatschappijen en omroepen in Hilversum en Amsterdam realiseren wij de beveiliging en Crowd management rondom diverse radio, televisie en film opname’s. Onze beveiligers zijn uitgerust met de kennis en ervaring om de-escalerend en daadkrachtig te werk te gaan. Zodat opnames zonder verstoringen door kunnen gaan en op de achtergrond incidenten professioneel worden opgelost.

Totaalpakket

Het totaalpakket van Compleet Security beslaat onder andere het meedenken over een goed verloop van het draaiboek, met betrekking tot eventueel publiek en de algehele veiligheid. Tijdens een productie of evenement zorgen wij ervoor dat zowel personeel als publiek in veilige handen verkeert. Of het nu gaat om het persoonlijk beveiligen van V.I.P.’s of het evenement in zijn algemeen, of een combinatie hiervan. In het totaalpakket denken wij met de opdrachtgever mee veiligheid in zijn totaliteit te waarborgen, inclusief vluchtroutes en ontruimingsprocedures.

Compleet pakket

Compleet Security zorgt voor professionele beveiligers, maar voorziet daarnaast in gastvrouwen en -heren, brandwachtenverkeersregelaars en EHBO’ers. Zij hebben allen de juiste en meest recente opleiding. Tijdens de hectiek van opnames of evenementen ontzorgen wij de opdrachtgever en deze kan vertrouwen op een professioneel team, die te allen tijde weet hoe er gehandeld dient te worden.