19th Ave New York, NY 95822, USA

Evenementen vervoer

Beschikt u over geschikte evenementenvervoer, om uw bezoekers zo optimaal mogelijk van dienst te zijn? Ontlast de verkeersstromen richting uw evenement, of biedt uw bezoekers op deze manier de mogelijkheid een alcoholische versnapering te nuttigen. Compleet Security organiseert uw evenementenvervoer, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bezoekers eenvoudig naar uw evenement af kunnen reizen. Onze specialisten hebben een uitgebreide ervaring met evenementenvervoer en kunnen u via ons uitgebreide netwerk van dienst zijn met een gedegen busmaatschappij.

Vervoer van en naar uw festival

Laat een verkeers- en vervoersplan ontwikkelen om de verkeersstromen naar uw evenement in kaart te laten brengen. Wilt u uw bezoekers de mogelijkheid bieden met het Openbaar Vervoer te reizen, bijvoorbeeld via een treinstation in de omgeving van uw locatie? Zet ons evenementenvervoer in om de bezoekers daar op te pikken en ze naar uw evenement te brengen. Geef een vast punt aan in de buurt van de woonlocatie van uw bezoekers om ze daar op te halen, of gebruik het evenementenvervoer om bepaalde doelgroepen de mogelijkheid te bieden uw evenement te bezoeken.

Beheers de kosten en vervoersstromen

Ons evenementenvervoer helpt u niet alleen om de verkeersstromen te beperken en te beheersen, u zorgt er daarnaast voor dat u de kosten voor uw bezoekers kunt minimaliseren. Bied het evenementenvervoer gratis aan, of vraag om een kleine vergoeding. In veel van de gevallen bedraagt de vergoeding minder dan de kosten voor een parkeerkaartje, waardoor u het evenementenvervoer gewoon kunt doorbelasten naar uw publiek.

Beperk de overlast in de omgeving door auto’s en of fietsen en beperk de belasting op het Openbaar Vervoer dat lokaal beschikbaar is. Zorg er met ons evenementenvervoer voor dat u de logistieke operatie op een degelijke manier vorm kunt geven, dat uw bezoekers hier optimaal en zonder omkijken gebruik van kunnen maken.

<< Vorige pagina