19th Ave New York, NY 95822, USA

Horeca beveiliging in Utrecht

Compleet Security is een beveiligingsorganisatie welke ruim vertegenwoordigd is in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Vanuit onze locatie in Heerhugowaard zijn we uitgebreid naar Amersfoort, waar wij tegenwoordig een belangrijke speler zijn op het gebied van uitgaansveiligheid en sfeerbeheer. Door ons ervaren personeel dat woonachtig is in regio Utrecht, zijn wij zeer bekend met deze omgeving. Hierdoor zijn wij in staat u perfecte service te bieden.

Horeca en Evenementen

De horeca beveiliging in Utrecht heeft niet alleen betrekking op de verschillende gelegenheden langs de oude Gracht en nabij het Neude, we kunnen u daarnaast ook van dienst zijn met evenementen beveiliging.

Gastheerschap en Sfeerbeheer in Utrecht

Compleet Security heeft veel ervaring op het gebied van horeca beveiliging. Twee van onze locaties zijn onlangs uitgeroepen tot ‘veiligste uitgaansgelegenheid in hun regio’, iets waar we gepast trots op zijn. Dankzij ons motto ‘Waar gastheerschap en sfeerbeheer telt’, zorgen wij voor een goede interactie met de bezoekers. Horeca beveiliging in Utrecht bestaat wat dat betreft uit veel meer dan alleen de daadwerkelijke toegangscontrole, of de beveiliging.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, of wilt u contact met ons opnemen?

Wij horen graag van u, of komen langs voor een eerste kennismaking!