Beveiliging

Horeca beveiliging

Wanneer uw klanten uw gasten zijn, is het belangrijk dat het beveiligingsbedrijf van uw keus een actieve bijdrage levert aan de gastvrijheidsbeleving. Onze professionele horecabeveiligers zijn getraind om de-escalerend en klantvriendelijke te handelen. Bij horecabeveiliging maakt goed host- en ambassadeurschap voor uw bedrijf of evenement primair onderdeel uit van ons beveiligingsplan. Bij signalering van beveiligingsrisico’s treden zij handelend op en assisteren desgewenst hulpdiensten, zonder daarbij uw bedrijfsbelangen uit het oog te verliezen. Wilt u op regelmatige basis gebruik maken van onze horecabeveiliging, dan streven wij er voor herkenning van uw gasten altijd naar te werken met een vast team van gastheren en gastvrouwen.

Evenementen beveiliging

Evenementen beveiligen is voor Compleet: zichtbaar, maar toch op de achtergrond, daadkracht met een glimlach, ervaren en daardoor met een vriendelijke, respectvolle uitstraling. Zo verzorgen wij al jaren de beveiliging op zowel kleine als grote bekende evenementen en festivals. Wij coördineren voor u het gehele veiligheid aspect van een evenement of festival.

Wat kunnen wij voor u betekenen op evenementen beveiliging:
Ons doel is de opdrachtgever te ontzorgen. Een uitgebreide werkbespreking in de week voorafgaande aan het evenement zorgt voor een goede voorbereiding die geen tijdsbelasting op de dag zelf vraagt. Een evaluatie in de week na afloop hoort bij onze service.
In de briefing worden de wensen van de organisator afgestemd. Alle beveiligingsmaatregelen, van camera’s, poortjes, bebording voor wegomleidingen inclusief verkeersregelaars, tot scanners en genoeg mankracht kan door ons geleverd worden. Dit kan eventueel aangevuld worden met onze event service. Het is aan de opdrachtgever welke hij ingezet wil hebben. Graag adviseren wij hierbij.

Naast evenementen beveiliging op allerlei gebieden denken wij graag mee over het crowd management. Want om grotere publieksstromen goed te laten verlopen, is meer nodig dan alleen beveiliging. Een plan, bebording, brandwachten, EHBO-ers en hostesses kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Zo kunnen u en uw gasten terugkijken op een plezierig en veilig evenement.

Media / pers beveiliging

Compleet Event & Media beveiliging hebben we ons in de afgelopen jaren wel bewezen. Voor veel productie maatschappijen en omroepen in Hilversum en Amsterdam realiseren wij de beveiliging en Crowd management rondom diverse radio, televisie en film opname’s. Onze beveiligers zijn uitgerust met de kennis en ervaring om de-escalerend en daadkrachtig te werk te gaan. Zodat opnames zonder verstoringen door kunnen gaan en op de achtergrond incidenten professioneel worden opgelost.

Totaal pakket
Het totaalpakket van Compleet Security bestaat onder andere het meedenken over een goed verloop van het draaiboek, met betrekking tot eventueel publiek en de algehele veiligheid. Tijdens een productie of evenement zorgen wij ervoor dat zowel personeel als publiek in veilige handen verkeert. Of het nu gaat om het persoonlijk beveiligen van V.I.P.’s of het evenement in zijn algemeen, of een combinatie hiervan. In het totaalpakket denken wij met de opdrachtgever mee veiligheid in zijn totaliteit te waarborgen, inclusief vluchtroutes en ontruimingsprocedures.

Poppodium beveiliging

Gastheren en -dames

Compleet Security levert u representatieve gastheren en -dames voor in en rondom uw theater of op het podium, die u op een uitstekende manier van dienst kunnen zijn. Ze staan uw bezoekers altijd vriendelijk te woord, maar houden daarnaast op ieder moment de veiligheid in het oog. Daarnaast kunnen ze u net wat meer service bieden, waardoor we u goed van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld een concert, een theatervoorstelling of wellicht een dance-productie. Organiseert u binnenkort een catwalk première? Wij zijn hier graag bij aanwezig, uiteraard uit het zicht. Dat neemt niet weg dat de we veiligheid goed in het oog houden en daarnaast graag informatie verstrekken of uw bezoekers soepel begeleiden.

Resultaatgerichte samenwerking

Compleet Security is uw toonaangevende partner in het creëren van veiligheid in theaters en op podia.
We beschikken over een zeer uitgebreide ervaring, in combinatie met expertise binnen diverse vakgebieden en branches. We weten als geen ander welke beveiligingsvragen er spelen en hoe we u van dienst kunnen zijn met de juiste begeleiding van uw bezoekers. We hanteren kernwaarden als betrouwbaarheid, samenwerking en een resultaatgerichte insteek, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende service.

Wilt u binnen uw theater of rondom uw podium daarnaast gebruik maken van een hostess, parkeerbegeleiding of wellicht brandwachten? Compleet Security kan u met al deze elementen uitstekend van dienst zijn, dus neem direct vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Museum beveiliging

Onze beveiligers treden op bij diefstal, brand en verlenen hulp en advies aan het publiek. Daarnaast verlenen zij eerste hulp bij ongelukken en geven daarmee een veilig gevoel bij medewerkers, bezoekers en leveranciers.

Wat kunt u van onze museum beveiliger verwachten

De taak van een museumbeveiligers bestaat vooral uit het voorkomen van criminaliteit en het weren van ongewenste gasten bij objecten.

Wij beschikken over beveiligers welke zeer ervaren zijn op het gebied van museumbeveiliging. Zij hebben allemaal een aansluitende opleiding, de juiste certificeringen, meerdere jaren werkervaring en zijn goed bekend met predictive profiling. Naast het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden kunnen onze beveiligers ook fungeren als security host. Zij verwelkomen bezoekers vriendelijk en staan altijd klaar om hen te helpen. De taken die onze beveiligers o.a. uitvoeren zijn:

Het uitvoeren van de receptiediensten en bezoekersregistratie: Veel organisaties werken met een receptie om bezoekers te verwelkomen, te registreren en om ongenodigde gasten buiten de deur te houden.
Het uitvoeren van hulpverlening bij ongevallen: Al onze beveiligers zijn getraind in EHBO en BHV en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Het uitvoeren van controlerondes: De museumbeveiligers lopen op verschillende tijden gedurende de dag controlerondes om de veiligheid in- en om het pand (of terrein) te waarborgen.
Het uitvoeren van brand- en sluitrondes om calamiteiten ook buiten werktijden te voorkomen.