Special projects

Artiesten beveiliging

Compleet beveiliging biedt een professionele V.I.P begeleiding en beveiliging, waarin we de diverse aspecten van ons vak op een uitstekende manier samen kunnen brengen. Onze V.I.P beveiligers zijn gespecialiseerd in het vervoer en transport van personen naar diverse locaties. We zorgen ervoor dat de locatie volledig veilig en naar wens is. Bovendien zijn we aanspreekpunt voor de afhandeling met de organisatie of de eigenaar van de locatie en zorgen we er uiteraard voor dat de artiest zich op een veilige manier kan bewegen.

Afstemmen met meerdere partijen
Uiteraard zorgen we binnen de V.I.P begeleiding en -beveiliging voor een goede samenwerking met andere belanghebbenden en betrokken partijen. We zorgen voor de afstemming met bijvoorbeeld de organisatie van een evenement, of de eigenaar van een locatie. We maken het voor de artiest op die manier mogelijk om zich zo vrij mogelijk te bewegen. V.I.P beveiliging en -begeleiding vraagt om een proactieve houding op een zo min mogelijk zichtbare manier.

Nationale en internationale ervaring
We hebben zowel nationaal als internationaal veel ervaring met artiestenbegeleiding en -beveiliging. Tijdens een of meer dagdeel/-delen, of mee op tour om de gehele beveiliging vorm te geven. Compleet beveiliging beschikt over ervaren specialisten, die uit ervaring weten hoe ze de beveiliging het beste vorm kunnen geven.

Artiesten / V.I.P. begeleiding en beveiliging
De beveiliging en begeleiding van artiesten of andere V.I.P.’s dient uitstekend in orde te zijn. Compleet werkt uitsluitend met specialisten op het gebied van vervoer en transport van artiesten naar diverse locaties. Wij zorgen voor een veilige locatie en de persoonlijke ruimte van de artiest of V.I.P.  bij aankomst.

Tourmanagement

Wij zorgen voor de beveiliging van artiesten en VIPs, maar richten ons daarnaast graag op de te bezoeken locatie. Wat zijn de risico’s waar u mee te maken krijgt en hoe kunnen we zorgen voor een optimaal veilige situatie? Dit zijn vragen waar we aan werken en waar we u vooraf zoveel mogelijk over vertellen. U kunt daardoor rekenen op een professionele beveiliging en begeleiding van bijvoorbeeld artiesten en de crew, maar natuurlijk ook de materialen waar u tijdens de tour gebruik van wenst te maken.