OVER ONS

OVER ONS

Compleet beveiliging is een vooraanstaande organisatie waarmee we landelijk tal van opdrachtgevers naar tevredenheid bedienen met beveiligingsdiensten en advies. We houden van een persoonlijke band met onze opdrachtgevers. Korte lijnen in de communicatie en zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Vanuit ons hoofdkantoor in het West-Friese Wognum werken we in een hecht team aan de mooiste projecten. We zijn trots op onze opdrachtgevers en het vertrouwen dat zij in ons hebben.

Bedrijven en instellingen, evenementenorganisaties, gemeenten en de politie benaderen ons om me te denken en te adviseren. Onze kennis zetten we in om alle betrokken partijen van dienst te zijn. Opdrachtgevers ervaren dit als een lastenverlichting voor henzelf. Geen vraag is ons te gek! Hiermee zijn wij in tal van sectoren actief om te zorgen voor veiligheid en hospitality.

We willen onze opdrachtgevers leren kennen, weten wat hen drijft en hoe zij hun zaken aanpakken. Pas dan kunnen wij aansluiting vinden met onze dienstverlening en hierin onderscheidend zijn. Als het nodig is, zetten we extra stappen om deze aansluiting te vinden. We werken immers aan hetzelfde doel. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, planningen te vullen, veiligheidsplannen en vergunningsaanvragen op te stellen. Door samen het vraagstuk integraal te benaderen zullen we oplossingen vinden en maken we dingen mogelijk. Altijd volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Voor de veiligheid én het succes van uw organisatie. Dat is Innovatieve Security van Compleet beveiliging.

Compleet beveiliging gelooft in professionaliteit door kennis en ervaring en een hecht, stabiel team. Wij selecteren onze mensen op ervaring, sociale omgangsvormen, training en opleiding, natuurlijk overwicht en hoe zij communiceren. Al onze mensen hebben een antecedentenonderzoek positief afgerond en worden elke drie jaar gescreend. Buiten dat vinden wij het belangrijk dat onze mensen passen bij uw evenement, project of organisatie; zij zijn uw visitekaartje, ook als er onverhoopt toch iets mis gaat. Op deze manier leveren wij diverse vormen van beveiliging voor organisaties, evenementen en instellingen.

COMPLEET BEVEILIGING

Erkende Beveiligingsorganisatie
Erkende Horeca & Evenementenbeveiliging
Uitstraling van mensen en middelen
Open en eerlijke samenwerking
Oplossingsgericht
Altijd een stap extra
Niet alleen focus op manuren
Goede reputatie bij politie en gemeenten