Als beveiliger van horeca en evenementen hanteren we als Compleet Beveiliging de hoogst mogelijke kwaliteit, in combinatie met een uitgebreide service en mate van flexibiliteit. Ons doel is hierin voorop te blijven lopen, door doorlopend te werken aan de ontwikkeling van zowel ons dienstenpalet als onze medewerkers. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een professionele beveiliging, waarbij zij volledig ontzorgd worden. Uiteraard werken we op basis van het ISO-9001-certificaat en kennen we de relevante NEN-normen.

Investeren in medewerkers
We investeren doorlopend in onze medewerkers, bijvoorbeeld aan de hand van bijscholing. Bovendien houden we nauw contact met onze markt en houden we de vraag en werking hiervan nauwlettend in de gaten. Zo zijn we in staat innovatieve ontwikkelingen en aantrekkelijke concepten aan te bieden, binnen ons uitgebreide dienstenpalet. Daarnaast slagen we er op die manier in om de kwaliteit van onze diensten zo helder mogelijk aan het licht te brengen.

Kwaliteitsborging
Compleet Beveiliging staat voor kwaliteit die wij continu monitoren. Om de kwaliteitsborging qua administratie ook waar te maken, volgen wij de NEN 4400-1 normeringen. Deze norm is zwaarder dan het keurmerk beveiliging, zodat wij aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen voldoen. Voor de kwaliteit op uitvoering van werkzaamheden is geen erkend keurmerk te verkrijgen. Deze waarborgen wij door interne audits op de werkvloer uit te voeren en de minder ervaren collega’s als extra in te plannen bij de ervaren beveiligers waar dat kan, om ook training-on-the-job mogelijk te maken.

Contact

Compleet Beveiliging

Westeinderweg 14

1687 PL WOGNUM

085-0030178

info@compleetbeveiliging.nl  

Chat met ons

Volg ons

         

Search