Compleet Beveiliging is een beveiligingsorganisatie welke zich richt op crowd-management met daarbij diverse ondersteunende diensten. Wij realiseren voor onze opdrachtgever een totaal pakket van diensten op veiligheid, beveiliging, publieksbegeleiding, verkeer stromen, brandveiligheid en overige service diensten. Met ruim 230 medewerkers zijn wij in staat voor elke evenementen de juiste veiligheid en service te bieden voor elk type evenement.

Voor elke evenement groot of klein is de basis gelijk en krijgt de volledige aandacht. Onze ervaringen op muziek festivals, sportevenementen, vakbeurzen, congressen en concerten is groot. Door de persoonlijke aandacht en volledige begeleiding, ondersteunen en advies hebben wij een grote schaal van tevreden opdrachtgevers opgebouwd. Ook onze afdeling horeca beveiliging is rum vertegenwoordigt. In de provincies Noord en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland beveiligen wij een groot aantal locaties. Hierbij kunnen wij een groot aantal van voordelen bieden t.o.v collega bedrijven.

Onze overige services diensten als verkeersregelaars, brandwachten, service & hostess medewerkers bieden ondersteuning zodat onze opdrachtgevers met 1 partij het gehele veiligheid aspect onder kan brengen. Uiteraard realiseren wij ook de volledige veiligheid, verkeer en calamiteiten plannen met de nodige begeleiding voor vergunningsaanvragen.

Mocht u ge├»nteresseerd zijn geworden  neemt u dan gerust contact op via ons contactformulier.

Contact

Compleet Beveiliging

Westeinderweg 14

1687 PL WOGNUM

085-0030178

info@compleetbeveiliging.nl  

Chat met ons

Volg ons

         

Search