19th Ave New York, NY 95822, USA

Sfeerbeheer

Compleet Security

Organiseert u binnenkort een festival of gelegenheid en bent u op zoek naar evenementen beveiliging? Compleet Security heeft voor ieder evenement een passende oplossing, waarbij een team van op elkaar ingespeelde beveiligers ervoor zorgt dat u een gastvrije, klantvriendelijke en de-escalerende aanpak ontvangt. Wij hebben een uitgebreide ervaring met evenementen beveiliging en zijn zo in staat u professioneel te ondersteunen, waardoor de sfeer uitstekend is en blijft!

Beveiliging- en calamiteitenplan

Binnen de evenementen beveiliging realiseren we het beveiliging en calamiteitenplan voor u, maar onderhouden we daarnaast ook het contact met de relevante overheidsinstanties. We begeleiden uw bezoekersstromen, zorgen voor een degelijke toegangscontrole en zorgen voor de beveiliging tijdens het opbouwen en afbreken van het evenement dat u organiseert.

Evenementen beveiliging en communicatie

Onze projectleider zal de coördinatie en communicatie tijdens het complete evenement op zich nemen, waardoor we u volledig ontzorgen. U kunt zich richten op de overige organisatorische elementen, zonder dat u zich ook maar een moment druk hoeft te maken over de beveiliging. Uw evenementen beveiliging is bij ons in uitstekende handen, zodat we er samen voor zorgen dat het een geslaagd evenement wordt.

Bij evenementen service leest u meer over aanvullende diensten die wij u kunnen leveren.
Bent u geïnteresseerd dan komen wij graag bij u langs met aanvullende informatie.