Support

Veiligheidsplan evenement

Risico’s en scenario’s in kaart brengen

Binnen het veiligheidsplan helpen we u als organisator van een evenement of festival de risico’s en mogelijke incidentscenario’s in kaart te brengen. Onze ervaren specialisten vertellen u meer over de maatregelen die u dient te treffen om het risico op een incident te beperken, maar ook over hoe u de impact tot een minimum kunt beperken. Het veiligheidsplan helpt u om de situatie op een degelijke manier in kaart te brengen, maar vormt aan de andere kant een leidraad om incidenten op de juiste wijze te benaderen.

Veiligheidsplan op maat

Compleet Security zorgt voor een veiligheidsplan op maat. We gaan uit van de specifieke regio waarin u actief bent en luisteren goed naar de wensen en eisen die u stelt. Wij zijn bekend met alle regio’s in Nederland, waardoor we een sluitend veiligheidsplan voor u kunnen realiseren. Zorg ervoor dat uw medewerkers hier naar handelen. U vergroot daarmee de kans op een succesvol evenement, waarbij u de organisatie stevig in handen heeft. Werk effectief samen met bijvoorbeeld de overheidsinstanties en werk toe naar een 99% kans op een geslaagd evenement zonder vervelende incidenten.

We zijn u graag van dienst met het ontwikkelen van een veiligheidsplan, net als het adviseren over mogelijke aanpakken bij incidenten, op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise.

Bouwbeveiliging Hoofddorp

Verkeer en Vervoersplannen

Bereikbaarheid van uw evenement

Hoe kunnen uw bezoekers uw evenement het best bereiken, waar kunnen ze hun auto parkeren en kunnen ze bijvoorbeeld gebruik maken van het openbaar vervoer? Dit zijn aspecten die naar voren komen in het verkeers- en vervoersplan, waardoor u zowel de toestroom als de uitstroom van bezoekers op een degelijke wijze kunt organiseren. Komen uw bezoekers verspreid over de dag aan, gaan ze massaal weer terug naar huis, of is er sprake van andere uitdagingen? Wij zijn u graag van dienst met een verkeers- en vervoersplan, om het geheel letterlijk en figuurlijk in goede banen te kunnen leiden.

Verkeersdrukte beperken met verkeers- en vervoersplan

Wij zorgen er met het verkeers- en vervoersplan niet alleen voor dat u de logistiek efficiënt in kunt richten, we helpen u daarnaast om verkeersdrukte rondom uw evenement te voorkomen. Wij maken de plannen en kunnen in overleg treden met bijvoorbeeld de gemeentelijke en provinciale instanties. Bestaat er een behoefte aan snelheidsbeperkingen of een tijdelijk parkeerverbod? Wij zorgen ervoor dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en er voldoende verkeersregelaars en afzettingen aanwezig zijn. Neem ruim voor de datum van uw evenement contact met ons op, zodat we u goed van dienst kunnen zijn met een verkeers- en vervoersplan voor uw gelegenheid.

Camera toezicht

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.