19th Ave New York, NY 95822, USA

Theater en Poppodium beveiliging

Gastheren en -dames

Compleet Security levert u representatieve gastheren en -dames voor in en rondom uw theater of op het podium, die u op een uitstekende manier van dienst kunnen zijn. Ze staan uw bezoekers altijd vriendelijk te woord, maar houden daarnaast op ieder moment de veiligheid in het oog. Daarnaast kunnen ze u net wat meer service bieden, waardoor we u goed van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld een concert, een theatervoorstelling of wellicht een dance-productie. Organiseert u binnenkort een catwalk première? Wij zijn hier graag bij aanwezig, uiteraard uit het zicht. Dat neemt niet weg dat de we veiligheid goed in het oog houden en daarnaast graag informatie verstrekken of uw bezoekers soepel begeleiden.

Resultaatgerichte samenwerking

Compleet Security is uw toonaangevende partner in het creëren van veiligheid in theaters en op podia.
We beschikken over een zeer uitgebreide ervaring, in combinatie met expertise binnen diverse vakgebieden en branches. We weten als geen ander welke beveiligingsvragen er spelen en hoe we u van dienst kunnen zijn met de juiste begeleiding van uw bezoekers. We hanteren kernwaarden als betrouwbaarheid, samenwerking en een resultaatgerichte insteek, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende service.

Wilt u binnen uw theater of rondom uw podium daarnaast gebruik maken van een hostess, parkeerbegeleiding of wellicht brandwachten? Compleet Security kan u met al deze elementen uitstekend van dienst zijn, dus neem direct vrijblijvend contact op voor meer informatie.