V.I.P.-begeleiding en beveiliging

V.I.P.-begeleiding en beveiliging

Bij V.I.P-beveiliging draait het om de beveiliging van personen die zakelijk, politiek of als artiest in de publieke belangstelling staan. Onze V.I.P.-beveiligers dragen zorg voor snel en veilig vervoer, zijn begeleiders en dragen zorg voor zekerheidscontrole op locaties. Daarnaast zijn zij aanspreekpunt waar het gaat om een soepel verloop van het bezoek van de V.I.P. aan de locatie. Dit betekent niet alleen controleren, observeren en beveiligen, maar ook begeleiden en in contact blijven met alle betrokken partijen. Dit alles efficiƫnt, zeker, loyaal en discreet.

Onze V.I.P.-beveiliging is inzetbaar voor een dagdeel, een dag, maar ook structureel. V.I.P.-begeleiding is te boeken als beveiligingsdienst, als chauffeursdienst of beiden. De inzet van ervaren, goed opgeleide en getrainde beveiligers is te allen tijde gewaarborgd. Neemt u voor alle mogelijkheden en het voorleggen van uw V.I.P.-beveiligingsvraagstuk contact op met een van onze gespecialiseerde adviseurs!

Hondenbeveiliging/ begeleider met beveiligingshond

Soms heeft de inzet van hondenbewaking, de inzet van speciaal getrainde honden en hun begeleider, de voorkeur. Hond en begeleider vormen en sterk team, waarbij de werkdrang van de hond een belangrijke bijdrage levert in situaties waarin de hond sterker gekwalificeerd is dan de mens. Zoals drank- of drugscontroles op reuk en bij speur- en pakwerk. Ook heeft hondenbewaking een preventieve werking bij evenementen waarvoor een verhoogd risico op escalatie geldt.

Al onze medewerkers werken met hun eigen hond en vormen zo een goed op elkaar ingesteld team. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde hondenbeveiliging en geleiders.

Vraagt uw beveiligingsprotocol om de (preventieve) inzet van hondenbeveiliging? Dan kan Noord Holland Beveiliging u van dienst zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.