19th Ave New York, NY 95822, USA

Verkeersbegeleiding

Een goed georganiseerde verkeersbegeleiding geeft een veilige start van het evenement. Bezoekers worden soepel naar de parkeerlocaties geleid en kunnen daar ook weer weg op het moment dat ze het evenement willen verlaten. Compleet Security beschikt over gecertificeerde verkeersregelaars die deze verkeersbegeleiding soepel kunnen verzorgen.

Aankomst en vertrek

Onze verkeersbegeleiding staat met een vriendelijk gezicht zowel bij aankomst als bij vertrek van bezoekers paraat. Zij begeleiden hen op een professionele manier bij het parkeren. Soepel een parkeerplek bij aankomst vinden is een, maar ook snel weer weg kunnen na afloop van een evenement is wat verder doorwerkt in de veiligheidsbeleving van een bezoeker. Onze verkeersregelaars vangen de automobilisten vakkundig op, creëren geduld met een beetje humor en leiden ze samen met de parkeerhulpen naar en van de daarvoor bestemde plaatsen.

Verkeersbegeleiding en controles

De verkeersbegeleiding gaat hand in hand met de kaartcontrole en het innen van de eventuele
parkeergelden op de daarvoor bestemde locaties. Onze parkeermedewerkers ontvangen bezoekers op een vriendelijke en gastvrije manier en zorgen voor een soepele doorstroming op de parkeerlocaties. Zo is de opdrachtgever ontzorgt en heeft geen omkijken naar zowel de verkeersbegeleiding als de parkeerhulp.

<< Vorige pagina