WAT REALISEREN WE

COMPLEET BEVEILIGING

Bij Compleet Beveiliging staat gastheerschap centraal in alles wat we doen. Wij geloven dat veiligheid niet alleen gaat om het handhaven van orde, maar ook om het creëren van een gastvrije omgeving waarin mensen zich op hun gemak voelen. Onze beveiligers zijn niet alleen getraind in beveiligingstaken, maar ook in het verwelkomen en ondersteunen van bezoekers.

Of het nu gaat om het beveiligen van een evenement, het handhaven van de orde in een horecagelegenheid, het bewaken van mediabelangen of het implementeren van effectief cameratoezicht, ons team combineert beveiliging met een warm welkom. Onze beveiligingsprofessionals zijn gastheren en -vrouwen die niet alleen zorgen voor veiligheid, maar ook bijdragen aan een positieve en vriendelijke sfeer.

Ook levert Compleet Beveiliging op maat gemaakte veiligheidsplannen die rekening houden met de specifieke behoeften van onze klanten. 

COMPLEET BEVEILIGING

Keurmerk Beveiliging
Keurmerk Evenementenbeveiliging
Uitstraling van mensen en middelen
Open en eerlijke samenwerking
Oplossingsgericht
Altijd een stap extra
Niet alleen focus op manuren
Goede reputatie bij politie en gemeenten

HORECABEVEILIGING

Feestzalen, horeca, poppodiums & nachtclubs beveiligd Compleet waar we ruime ervaring in hebben.
Bekijk wat wij voor u hierin kunnen betekenen.

 

CAMERATOEZICHT

Compleet Beveiliging levert ook op elk terrein cameratoezicht. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

EVENEMENTENBEVEILIGING

Evenementen, concerten & sportevenementen beveiligd door Compleet volgens de laatste standaarden. Bekijk wat wij voor u hierin kunnen betekenen.

Verkeersmanagement

Compleet verkeersmanagement verzorgt bij evenementen, infra en bouw alle verkeersoplossingen
Bekijk wat wij voor u hierin kunnen betekenen.

Crowd management

Van gedetailleerde veiligheidsplannen tot efficiënte verkeersregeling, wij zorgen ervoor dat uw evenement soepel verloopt en dat elke uitdaging proactief wordt aangepakt.

MEDIA- EN PERSBEVEILIGING

Voor evenementen, sport events, verzorgen Compleet ook de medische zorg conform de geldende richtlijnen. Bekijk wat wij voor u hierin kunnen betekenen.