Een goed georganiseerde verkeersbegeleiding geeft een veilige start van het evenement. Bezoekers worden soepel naar de parkeerlocaties geleid en kunnen daar ook weer weg op het moment dat ze het evenement willen verlaten. Compleet Beveiliging beschikt over gecertificeerde verkeersregelaars die deze verkeersbegeleiding soepel kunnen verzorgen.

Aankomst en vertrek
Onze verkeersbegeleiding staat met een vriendelijk gezicht zowel bij aankomst als bij vertrek van bezoekers paraat. Zij begeleiden hen op een professionele manier bij het parkeren. Soepel een parkeerplek bij aankomst vinden is een, maar ook snel weer weg kunnen na afloop van een evenement is wat verder doorwerkt in de veiligheidsbeleving van een bezoeker. Onze verkeersregelaars vangen de automobilisten vakkundig op, creëren geduld met een beetje humor en leiden ze samen met de parkeerhulpen naar en van de daarvoor bestemde plaatsen.

Verkeersbegeleiding en controles
De verkeersbegeleiding gaat hand in hand met de kaartcontrole en het innen van de eventuele parkeergelden op de daarvoor bestemde locaties. Onze parkeermedewerkers ontvangen bezoekers op een vriendelijke en gastvrije manier en zorgen voor een soepele doorstroming op de parkeerlocaties. Zo is de opdrachtgever ontzorgt en heeft geen omkijken naar zowel de verkeersbegeleiding als de parkeerhulp.

EHBO
Daarnaast levert Compleet Beveiliging professionele EHBO’ers. Zij zijn specialisten en opgeleid volgens de laatste normen. Zij zijn tijdens een evenement als ook tijdens een uitgaansavond inzetbaar. Juist wanneer iedere seconde telt, weten zij te handelen en hulp te organiseren. Hierdoor worden levens gered. Compleet levert EHBO’ers met extra specialisaties, waaronder uitgaansdrugs of drenkelingenreanimatie, voor bijvoorbeeld evenementen op of bij het water.

Contact

Compleet Beveiliging

Westeinderweg 14

1687 PL WOGNUM

085-0030178

info@compleetbeveiliging.nl  

Chat met ons

Volg ons

         

Search