Heeft u een calamiteitenplan voor uw evenement nodig? Compleet Beveiliging is u hier graag mee van dienst. Wij helpen u de risico’s in kaart brengen en kunnen de verschillende incidentscenario’s met u doornemen. We zorgen ervoor dat uw medewerkers in het geval van een incident of een calamiteit goed weten wat er van hen verwacht wordt. Het calamiteitenplan tijdens uw evenement draagt op die manier sterk bij aan de veiligheid van zowel uw bezoekers, uw medewerkers als uiteindelijk uzelf. Zorg ervoor dat uw bezoekers het terrein op een gedegen manier kunnen verlaten, zonder dat er paniek uit zal breken.

Calamiteitenplan voor evenement
Met name tijdens een evenement is het calamiteitenplan van grote toegevoegde waarde en maakt het een essentieel onderdeel uit van uw veiligheidsplan. We beschrijven vanuit de rol van de medewerker wat er dient te gebeuren, in het geval van een bepaalde calamiteit. Op het moment dat de rollen van uw medewerkers duidelijk zijn, kunt u er in het geval van een incident vanuit gaan dat u de impact tot een minimum kunt beperken. Wij brengen de risico’s niet alleen in kaart, we kunnen u met een calamiteitenplan tevens trainen in hoe te handelen en de invloed te beperken.

Instructiebijeenkomst voor uw personeel
Maakt u gebruik van een calamiteitenplan voor een evenement? Dan zorgen we vooral altijd voor een instructiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst leggen we de verschillende medewerkers uit welke risico’s er bestaan en hoe zij daar mee om dienen te gaan. Wat dienen ze te doen in het geval van brand, of wanneer zich een geweldincident voordoet? Het is de bijeenkomst net voor het evenement die ervoor zorgt dat een ieder zich goed bewust is van zijn of haar rol. Het calamiteitenplan draagt op die manier bij aan een meer veilige werkomgeving voor zowel u als uw personeel.

Heeft u een calamiteitenplan voor uw evenement nodig? Compleet Beveiliging is u hier graag mee van dienst. Wij helpen u de risico’s in kaart brengen en kunnen de verschillende incidentscenario’s met u doornemen. We zorgen ervoor dat uw medewerkers in het geval van een incident of een calamiteit goed weten wat er van hen verwacht wordt. Het calamiteitenplan tijdens uw evenement draagt op die manier sterk bij aan de veiligheid van zowel uw bezoekers, uw medewerkers als uiteindelijk uzelf. Zorg ervoor dat uw bezoekers het terrein op een gedegen manier kunnen verlaten, zonder dat er paniek uit zal breken. Calamiteitenplan voor evenement Met name tijdens een evenement is het calamiteitenplan van grote toegevoegde waarde en maakt het een essentieel onderdeel uit van uw veiligheidsplan. We beschrijven vanuit de rol van de medewerker wat er dient te gebeuren, in het geval van een bepaalde calamiteit. Op het moment dat de rollen van uw medewerkers duidelijk zijn, kunt u er in het geval van een incident vanuit gaan dat u de impact tot een minimum kunt beperken. Wij brengen de risico’s niet alleen in kaart, we kunnen u met een calamiteitenplan tevens trainen in hoe te handelen en de invloed te beperken. Instructiebijeenkomst voor uw personeel Maakt u gebruik van een calamiteitenplan voor een evenement? Dan zorgen we vooral altijd voor een instructiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst leggen we de verschillende medewerkers uit welke risico’s er bestaan en hoe zij daar mee om dienen te gaan. Wat dienen ze te doen in het geval van brand, of wanneer zich een geweldincident voordoet? Het is de bijeenkomst net voor het evenement die ervoor zorgt dat een ieder zich goed bewust is van zijn of haar rol. Het calamiteitenplan draagt op die manier bij aan een meer veilige werkomgeving voor zowel u als uw personeel.

Contact

Compleet Beveiliging

Westeinderweg 14

1687 PL WOGNUM

085-0030178

info@compleetbeveiliging.nl  

Chat met ons

Volg ons

         

Search