HorecaProfessionele en kwalitatief goede horeca beveiliging die ervoor zorgt dat bezoekers zich welkom voelen, is waar Compleet Beveiliging voor staat. De eerste indruk is zeer bepalend. De manier van aanspreken bij de deur is van grote invloed op de beleving van het evenement door de bezoeker. En op het verloop van zijn of haar avond. Compleet Beveiliging weet dankzij zeer ruime ervaring welke benadering en manier van aanspreken per type publiek het beste is.

Compleet Beveiliging levert gastheren en gastvrouwen met een nette uitstraling. Zij handelen uitsluitend de-escalerend en hebben steevast een klantvriendelijke instelling. Onze gastheren zijn de buffer tussen commerciƫle belangen en de politie of overige hulpdiensten. We streven ernaar zo vaak mogelijk dezelfde gastheren en gastvrouwen, als vast team, op hetzelfde project te plaatsen.

Compleet en Flexibel concept
Horeca beveiliging gaat uitstekend samen met ons Compleet en Flexibel concept, waarbij we de inzet van beveiligers real-time aanpassen aan de situatie ter plaatse. Zo staat er zoveel mankracht als nodig op dat moment. Dit betekent dat er op de kosten van horeca beveiliging bespaard wordt wanneer het aantal bezoekers tegenvalt. Maar ook dat er acuut opgeschaald wordt wanneer het bezoekersaantal de verwachting overstijgt.

Waar realiseren wij onze horeca beveiliging
In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en West-Gelderland verwelkomen onze medewerkers wekelijks op diverse locaties het publiek. Omdat onze medewerkers verspreid over deze provincies woonachtig zijn, kunnen wij onze service ook optimaal aanbieden.

Professionele en kwalitatief goede horeca beveiliging die ervoor zorgt dat bezoekers zich welkom voelen, is waar Compleet Beveiliging voor staat. De eerste indruk is zeer bepalend. De manier van aanspreken bij de deur is van grote invloed op de beleving van het evenement door de bezoeker. En op het verloop van zijn of haar avond. Compleet Beveiliging weet dankzij zeer ruime ervaring welke benadering en manier van aanspreken per type publiek het beste is. Compleet Beveiliging levert gastheren en gastvrouwen met een nette uitstraling. Zij handelen uitsluitend de-escalerend en hebben steevast een klantvriendelijke instelling. Onze gastheren zijn de buffer tussen commerciĆ«le belangen en de politie of overige hulpdiensten. We streven ernaar zo vaak mogelijk dezelfde gastheren en gastvrouwen, als vast team, op hetzelfde project te plaatsen. Compleet en Flexibel concept Horeca beveiliging gaat uitstekend samen met ons Compleet en Flexibel concept, waarbij we de inzet van beveiligers real-time aanpassen aan de situatie ter plaatse. Zo staat er zoveel mankracht als nodig op dat moment. Dit betekent dat er op de kosten van horeca beveiliging bespaard wordt wanneer het aantal bezoekers tegenvalt. Maar ook dat er acuut opgeschaald wordt wanneer het bezoekersaantal de verwachting overstijgt. Waar realiseren wij onze horeca beveiliging In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en West-Gelderland verwelkomen onze medewerkers wekelijks op diverse locaties het publiek. Omdat onze medewerkers verspreid over deze provincies woonachtig zijn, kunnen wij onze service ook optimaal aanbieden.

Contact

Compleet Beveiliging

Westeinderweg 14

1687 PL WOGNUM

085-0030178

info@compleetbeveiliging.nl  

Chat met ons

Volg ons

         

Search